Annons

SM-premiären avklarad i Saxtorp

16-åriga talangen Tindra Johansson från Landskrona Motorklubb ligger på en sammanlagd tionde plats efter första SM-deltävlingen i Saxtorp. En plats hon hoppas kunna försvara när det drar ihop sig framåt höstkanten.
Foto: Nisse Nilsson.

I mitten av september koras 2019 års svenska mästare i motocross.  Innan dess körs sju deltävlingar. I Saxtorp kördes årets första SM-deltävling under påskhelgen och förare och publik njöt av förutsättningarna liksom fotograf Nisse Nilsson som var på plats och förevigade tävlingarna. Noterbart i sammanhanget är att hemmaåkaren Jesper Hansson slutade på en sammanlagd elfteplats.

Målet för Tindra Johansson är att hamna topp-tio i damklassen när de sju SM-deltävlingarna är avgjorda.
Foto: Nisse Nilsson.

Grinden har fallit och SM i motocross är igång.
Foto: Nisse Nilsson.

Landskrona MK fick mycket beröm för arrangemanget.
Foto: Nisse Nilsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser