Annons

Ny seger för BoIS

Arkivbild

Uppdaterad 18.50

BoIS tog en ny trepoängare när IK Oddevold besegrades på bortaplan på söndagen. Målgörare var Robin Hofsö som nickade in segermålet i första halvlek. Störst triumfer firade BoIS försvar som inte tillät Oddevold att skapa en enda målchans. 

Annons
 

Det var en tämligen avslagen historia när BoIS mötte IK Oddevold på Rimnersvallen i Uddevalla på söndagen. De 481 betalande fick se en trevande start på första halvlek men efterhand tog BoIS över spelet, dock utan att skapa så mycket. Inte förrän i minut 30 då Robin Hofsö nickade in matchens enda mål efter taffligt spel i Oddevoldförsvaret.

BoIS fortsatte att hålla i taktpinnen matchen genom men mer än ett par skapliga chanser av Linus Olsson i andra halvlek blev det inte. Oddevold lyckades inte få till någon farlig målchans på hela matchen.
– Det var bra försvarsspel över hela planen idag. Det gjorde att det kändes tryggt idag, säger BoIS tränare Billy Magnusson.
– Jag tycker att segern är rättvis. Vi kunde rentav gjort något mål till utan att det hade varit orättvist.

Smolk i glädjebägaren är dock att såväl Igor Arsenijevic och Linus Olsson tvingades byta på grund av skador.
– Igor vred sitt knä i en duell och sedan drog det till i vaden på Linus. Det är dock för tidigt att spekulera i vad det kan vara och hur lång tid de blir borta. Men vi lär få bättre svar imorgon, säger Billy Magnusson som nu ser fram emot en skön hemresa.
– Det är alltid lika skönt att sitta på bussen efter en bortaseger. Det blir först några mil. Sedan käkar vi lite på vägen innan det bär hemåt, avslutar tränaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser