Annons

Döden i Landskrona

Tony Johansson kommer till Pumphuset här med sin andra thriller Smugglaren. Precis som i hans debut utspelar sig stora delar av handlingen i Landskrona och för den delen också i Borstahusen.

Deckarförfattaren Tony Johansson återvänder till Landskrona. Denna gång inte för att ta livet av någon litterärt utan för att berätta om sina två omtalade böcker 
Den tredje passageraren och Smugglaren. Redaktionen på Landskronadigital kan alltså förhålla sig lugna när författaren gästar Pumphuset.

Annons
 

Tony Johansson är författare och debuterade 2014 med thrillern/deckaren ”Den tredje passageraren” som i stora delar utspelar sig i Landskrona. Förra året kom uppföljaren – ”Smugglaren” – även den med Landskronapolisen My Englund och Sydsvenskanjournalisten Erik Larsson i huvudrollerna. ”Smugglaren” utsågs av Ystads Allehanda till en av 2018 års bästa svenska deckare. Johanssons språk har jämförts med Henning Mankells.

Tony Johansson gästar Pumphuset för att berätta om sitt författarskap och om varför han valde att förlägga sina historier till Landskrona.

Det hela sker tisdag den 23 april, kl. 19:00 på Pumphuset. Arrangör är Borstahusens Museiförening.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser