Annons

Tre års fängelse för narkotikabrott

Idag meddelades en fängelsedom på tre år till en 67-årig Landskronabo. Mannen dömdes för grovt narkotikabrott samt vapenbrott.

Annons
 

Det var den 13 februari i år som polisen hittade en mindre mängd narkotika på den nu dömde mannen när han lämnade sin lägenhet. Vid den påföljande husrannsakan påträffades mer. Bland annat hade han drygt 578 gram amfetamin samt 388 gram cannabisharts på olika ställen i sin bostad. Dessutom hade mannen en hel del narkotikaklassade tabletter i sin ägo.

Mannen hävdar att han blivit beroende av narkotika då han medicinerat mot smärtor. Han erkänner alltså att en del av narkotikan är hans men att resterande tillhör de som han köpt narkotikan av på kredit.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser