Annons

Hälsning från kiteparadiset

Trots lågsäsong är det gott om folk på stränderna på Boarcay i Filippinerna.
Foto: Mike Blomvall

Det kom en hälsning från kitesurfingparadiset Boracay i Filippinerna.

Annons
 

Det är Mike ”The Knife” Blomvall som är tillbaka på brädan efter att ha fått fjolårssäsongen spolierad av en skada. Att döma av det fantastiska filmklippet ser den 39-åringe Landskronakillen ut att vara i strålande form.
– Jag har varit lite krasslig på sistone men nu är allt fint igen, säger han när vi når honom på paradisön.

– Det är perfekt ställe för kitesurfing. Här bor jag billigt, äter gott och lever hur bra som helst trots att man bara är en fattig kitare. Det är dessutom gångavstånd till allt, säger Mike Blomvall som tänker stanna åtminstone ett par veckor till.
– Jag kommer hem i maj. Då ses vi i Lundåkra, säger han och skickar en bild så att vi kan se hur mycket folk där är på badstranden just nu.
– Här är sjukt mycket folk på beachen trots att det råder lågsäsong. Vi är på andra sidan ön när vi surfar. Bulabog Beach heter den stranden, säger han och javisst har vi googlat och redan hunnit vara smått avundsjuka.

Kolla in Mike ”The Knife” Blomvalls senaste filmklipp och njut av bilderna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser