Annons

Fina resultat i Helsingborg av LTA

Främre raden från vänster: Coach Emil Basic, Hannah Ramberg, Donya Ghanemi, ounnas Ghanemi, Lara Hadrous, Dannell Nadarevic, Ian Andrijevski, Sherif Eriksson.Bakre raden från vänster: Hebun Batak, Mhedi Zamani samt coach Gabriel Berg.

LTA – Landskrona Taekwondo Akademi slutade på tredje plats av totalt 37 klubbar från Sverige och Danmark när  Helsingborg Open 2019  avgjordes i helgen.
– Våra elva tävlande tog sammanlagt nio medaljer, säger Johan Berg.

Annons
 

Johan Berg är mycket nöjd med klubbens aktiva utövare.
– Vi kan se tydligt att våra tävlande har en hög teknisk och taktisk nivå jämfört med våra motståndare. Ett bevis på att vi hittat ett vinnande koncept gällande träning och tävling. Nu gäller det att behålla alla tävlande barn och ungdomar upp till senior nivå. 

LTA – Landskrona Taekwondo Akademi har lokaler i idrottshallen, det är träning var dag. Det är löpande intag med grupper från fyra år och upp. För att träna i (Kamplagen – tävlingsgrupperna) krävs det att man tränat någon termin och lärt sig grunderna först. Det finns även möjlighet att elitsatsa, studera med idrottsprofil då klubben har samarbete med både grundskola och gymnasiet.

Helgens medaljörer:

Mhedi Zamani – Guld
Hebun Batak – Guld
Dannell Nadarevic – Guld
Hannah Ramberg – Guld
Younnas Ghanemi – Guld
Lara Hadrous – silver 
Sherif Eriksson – Silver
Donya Ghanemi – Silver
Ian Andrijevski – Brons

Dessa coachades av:
Gabriel Berg
Emil Basic

Utan motstånd:
Petronella Johnsson
Tofan Batak

Hebun Batak tog guld vid Helsingborg Open här tillsammans med sin coach Gabriel Berg.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser