Annons
Fredagen den 21:e januari
1.8°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Radiotipset

Barnens favoriter Sander & Gander eller som här på bilden Gander och Sander, det vill säga Göran Andersson och Stefan Andersson uppträder på museet på lördag.

Barnens favoriter Sander & Gander eller som här på bilden Gander och Sander, det vill säga Göran Andersson och Stefan Andersson intervjuas i radioprogrammet P4 Morgon i Helsingborg på torsdag. Ratta in kanalen!

Vi noterar att imorgon, torsdag, kan man lyssna till en livesänd intervju med Landskronas hedersmedaljörer på P4 Morgon i Helsingborg.

Annons
 

Musikerna Sander & Gander, Stefan Andersson och Göran Andersson, kommer i vår att tilldelas Landskrona stads hedersmedalj 2019 för att de har underhållit Landskronas barn med musik, sång och dans i över 20 år. Imorgon klockan 8.30 kan man på P4 Morgon i Helsingborg lyssna live på hedersmedaljörerna.

P4 Morgon i Helsingborg sänds i FM-nätet på 103,2 MHz över Helsingborgsområdet vardagar mellan 06-10. Det går även att lyssna digitalt via
https://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=96&grupp=28546elsingborg

– Vi får hoppas att det inte är ett skämt. Vi blev inbjudna den 1 april, säger Göran ”Gander” Andersson med ett snett leende.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser