Föreläsning för hundintresserade

Landskrona Foto planerar för utomhusutställningar i sommar.
Djurskyddet bjuder in till en föreläsning om hundens kroppsspråk.

Vi noterar att Djurskyddet i Landskrona bjuder in till en föreläsning om hundens kroppsspråk och andra intressanta ämnen.

Söndagen 24 mars 2019 klockan 14.00 bjuder Djurskyddet Landskrona in till en föreläsning om hundens etologi , berikning med mera,

Marie Koenen, hundpsykolog och sökhundsinstruktör från Byracka Forever kommer till Festlokalen på  Larvigatan 19 D för att prata om etologi, det vill säga läran om hundens beteende och sociala struktur. Hon kommer även att ta upp hur man ser till att hunden kan påverka sin situation i livet genom olika former av aktivering, vilket leder till utveckling av medfödda egenskaper.

– Alla är välkomna att lyssna på föreläsningen, även icke-medlemmar i Djurskyddet Landskrona. Anmälningsavgift 50 kr då ingår fika som betalas via plusgiro 47 55 00–5 eller swish till 123-172 45 82. Märk med ”Föreläsning” och ditt namn. Sista anmälningsdag söndagen den 17 mars för att vi ska kunna planera fika. I mån av plats kan nytillkomna betala kontant eller med swish, hälsar Susan Joppien.

Till arkivet