Annons

Ny aktör i stadsnätet

Fiber fram till samtliga fastigheter finns nu i Landskrona och nu börjar nya operatörer intressera sig för möjligheterna detta skapar för framtidens välfärdstjänster.
Foto: Mats Ögren.

En ny operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag, fastighetsägare och kommuner, lanseras nu i Landskrona Energis Stadsnät. Bakom den nya operatören TH1NG står tidiagre ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

Annons
 

– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi kommer att leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden, säger Klas Westholm, vd för TH1NG i samband med att man nu etablerar sig i Landskrona Energis Stadsnät.

Landskrona Energi är i dagarna färdiga med sitt projekt att erbjuda fiber åt samtliga fastighetsägare i kommunen.
– Vi har jobbat hårt för att erbjuda samtliga hushåll och företag i Landskrona en uppkoppling via fiber och har nu nått målet. Parallellt med utbyggnaden har vi verkat för ett attraktivt och brett tjänsteutbud i stadsnätet. Med TH1NGs tjänsteutbud får vi en tjänsteleverantör som är den så kallade nya tidens operatör, vilken rimmar väl med vårt sätt att bygga vidare på vårt fibernät med nya smarta lösningar som ska kunna användas, för till exempel välfärdstjänster så att vi kan bo kvar hemma längre, säger Eric Martler, stadsnätschef på Landskrona Energi.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser