Annons

”Kan Trump skapa fred i Nordkorea?”

Landskroniten Anders Persson är expertkommentator om Israel/Palestina i svensk TV/radio/press samt skriver regelbundet för Huffington Post, Haaretz och Politico EU. Nu kommer han till Pumphuset för att prata om freden i Asien.

Årets två första program på Pumphuset i Borstahusen med Per T Ohlsson och Alexandra von Schwerin har varit succéer.
– Fullt hus båda gångerna. Nu kommer Anders Persson den 19 mars, meddelar Birger Olsson, sekreterare hos arrangerande Borstahusens Museiförening.

Annons
 

Utvecklingen i Asien har gått i en rasande fart under de senaste fyra årtiondena. Men priset för utvecklingen har samtidigt varit högt. Även säkerhetspolitiskt är läget osäkert. Samtidigt förefaller det för första gången på många år finnas en öppning för fred mellan Nord- och Sydkorea. Kan Asien växa fredligt och kan den oberäknelige Donald Trump hjälpa eller stjälpa freden i Asien?

Anders Persson är doktor i statsvetenskap vid Köpenhamns och Lunds universitet. Han är också expertkommentator på SVT, SR och TV 4. Anders Persson har under de senaste åren gjort flera resor till Asien, bland annat till Nordkorea. Nu kan du lyssna till hans analys om världsläget i Asien då han är nästa föredragshållare i Borstahusens Museiförenings populära serie.

Tisdag 19 mars, kl 19:00 på Pumphuset

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser