Annons

Mellostjärna till galan

John Lundvik har redan säkrat en biljett till Tel Aviv och Eurovision 2019, då han har skrivit bidraget Bigger Than Us som vann den brittiska uttagningen. Nu återstår det och se om han vinner den svenska mellofinalen på lördag. I slutet av månaden kommer han till Landskrona. Foto: Sotarn.

Vid lördagens mellofinal är han en av storfavoriterna, åtminstone om man tittar till oddsen hos de olika spelbolagen. Nu står det även klart John Lundvik kommer till Örenäs slott och Näringslivsgalan den 30 mars.

Annons
 

I söndags var han gäst i TV4s Nyhetsmorgon och spelade där sin låt Too Late For Love. Han berättade även att han skrivit Storbritanniens bidrag till Eurovision och om sin tidigare friidrottskarriär med ett SM-brons i stafett 4×100 meter på meritlistan.

Too Late For Love är just nu den mest streamade låten hos Spotify.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser