Annons
Måndagen den 17:e januari
3°C 4.6m/s
Dagens namn: Anton, Tony

Bill Evans tolkas på jazzcafé

Carl Bagge gästar onsdagens jazzcafé och bjuder på sin tolkning av Bill Evans.
Foto: Pressbild

Bill Evans var jazzpianisten som spelade med flera av de största i jazzvärlden. Han har bland annat lirat med Miles Davies och John Coltrane. En som hyllar Bill Evans är Calle Bagge och han kommer med sin trio till jazzcaféet i teaterrestaurangen på onsdagen för att tolka just Bill Evans

Annons
 

När Calle Bagge tolkade Bill Evans musik på jazzklubben Fasching i Stockholm under våren 2018 så blev det succé. På onsdagen kommer han med sin trio till Landskrona för att sprida pianistens musik. I Carl Bagges trio ingår basisten Palle Danielsson, en legendar inom svensk och internationell jazz och som spelat med storheter som Keith Jarrett, Bobo Stensson och Jan Garbarek. Bakom trummorna sitter en av landets mest anlitade jazztrummisar, Chris Montgomery.

Spelningen börjar klockan 19.00 och biljetter köps på tickster.com.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser