Annons

Fortsatt tufft ekonomiskt för BoIS trots vinst 2018

På torsdagen höll BoIS årsmöte och föga överraskande så var den ekonomiska rapporten prioriterad. Trots ett tufft år gick föreningen med cirka 183 000 kronor i vinst och vilket ger ett eget kapital på cirka -2,3 miljoner kronor.

Annons
 

Nya i styrelsen är Göran Green och Mats Ekeroth och kassör Lennart Neander fick tillsammans med ordförande Urban Jansson fortsatt förtroende. Sedan tidigare sitter Daniel Stålhammar, Jonas Torines och Torgny Andersen på mandat över 2019 och dessa sju personer utgör föreningens styrelse det kommande året.

Noterbart är att avgående styrelseledamot Gabriel Munck valdes till hedersmedlem.

Till årets ledare 2018 utsågs Jörgen Larsson och årets spelare blev Adi Nalic. Dessutom fick Conny Hindemith  motta förtjänsttecken och Hampus Fehrm fick årets ungdomsstipendium på 10 000 kronor till en utbildningsresa.

Avslutningsvis konstaterar vi att Roland Rundqvist och Christer Torpling som båda avslutat sina mångåriga uppdrag under hösten nämndes särskilt och mottog applåder i sin frånvaro under årsmötet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser