Annons

TV: Mingel från ett galleri

Filmaren Sven Pettersson tog sig en halvtrappa ner till ArtGallery Peter Plato på Kungsgatan och fick sig ett snack med såväl galleristen som två av utställarna.

ArtGallery PeterPlato har sedan starten i fjol somras lyft fram lokala konstnärer.  Lördagen den 16 februari var det finissage på en utställning med verk av Catarina Hansson (akryl), Louise Östberg (akryl) och Emmie Helsmo (akryl och akvarell) samt Moustafa Alsalem (graffiti kol.

Annons
 

Filmaren Sven Pettersson passade på och ta sig ner i källarlokalen på Kungsgatan och fick sig till livs, såväl musik som konst att njuta av. Sven Pettersson intervjuade även galleristen samt två av utställarna.

Jurybedömt med lokal förmågor
– Nu förbereder vi oss inför nästa arrangemang vilket blir en jurybedömd utställning som vi kommer att  visa den 16-31 mars. Den är öppen för alla verksamma konstnärer i Landskrona kommun inom målning och teckning,
säger galleristen Peter Plato.
– För anmälan och blanketter tar man sig till Glasorama, avslutar Peter Plato.  

Mingel och intervjuer från Sven Petterssons besök

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser