Satte Annelöv på Trisskartan

Bo Sjöholm i Nyhetsmorgon på TV4 för att skrapa fram en högvinst på Triss. Här tillsammans med dottern Nadja Nielsen som fanns med i studions kulisser. Foto: Svenska Spel.
Bo Sjöholm var idag i Nyhetsmorgon på TV4 för att skrapa fram en högvinst på Triss. Här tillsammans med dottern Nadja Nielsen som fanns med i studions kulisser.
Foto: Svenska Spel.

Landskrona fick en ny högvinnare på onsdagen då Bo Sjöholm från Annelöv besökte Nyhetsmorgon för att skrapa Triss. Med sig till Stockholm tog han dottern Nadja som var minst lika glad över sin pappas vinst som Bo själv.

Det var en lugn och trygg skåning som kom till TV4-huset på onsdagsmorgonen. Bo, som spontanköpt sin Triss på City Gross i Landskrona, tyckte att oavsett vad han skulle vinna var det en jättebra vinst.

Dottern Nadja var som sagt mycket glad för sin pappa skull och för Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, som var på plats, berättade hon om sina tankar.
– Det här betyder mycket för pappa som är pensionär. Nu kan han stärka upp sin ekonomi och ha mer pengar över till det ha gillar.

72-årige pappa Bo höll med sin dotter.
– Ja, det är mycket pengar vad den än blir. 100 000 kronor skattefritt är jättemycket för en pensionär som jag.

Köper en moped
Innan skrapet hade Bo inga planer på att ta någon speciell lott eller ta något turnummer.
– Jag tar en lott på känn bara. Det kommer inte gå bättre eller sämre för att jag tar någon speciell i lådan. Det blir som sagt bra hur det än blir.

Väl på plats i studion lyfte programledarna det faktum att Bo just nu vaktar en get och en hund åt en granne som är bortrest en längre tid. Något han gör lite då och då. På frågan om hur det känns hade Bo ett glasklart svar.
– Ja, det är som vanligt.

När väl skrapet var igång blev dottern bakom kulisserna rejält nervös när Bo skrapat fram två rutor med 5 000 000:-.

När Bo skrapat sista rutan stod det klart att han vunnit 100 000 kronor. I samband med att sista rutan skrapats fick han frågan igen om sina känslor och då blev svaret ännu kortare är tidigare. Kort och gott, ”Ja!”.

Men när Bo lämnat studion var han mer spontant glad.
– Det här är en jättebra vinst, sa han direkt efter sitt tv-skrap.

När Bo och hans dotter satte sig ner för att ta en kopp kaffe efter hans tv-framträdande berättade han för Pierre Jonsson om sitt första inköp för vinstpengarna.
– Jag ska köpa mig en moped så slipper det bli så mycket bussåkande. Sen kommer jag köpa en ny Triss och siktar på att komma tillbaka, men då ska det vara för att skrapa en klöverlott.

Svenska Spels Pierre Jonsson tyckte Bo och hans dotter hade fötterna på jorden.
– En härlig kemi mellan far och dotter. Nadja var verkligen mån om att Bo skulle få det bättre ekonomiskt med tanke på att han är en glad pensionär. Kul att Bo ska köpa en moppe för att ta sig fram hemma i Skåne.

Se Bo:s Triss-skrap här: https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/11963683

Till arkivet