Annons

Mässa lockade med sommarjobb

Sven Pettersson intervjuar Jessica Olofsson, projektledare för Sommarjobbsmässan. Se den i spelaren nedan.

För femte året i rad arrangerades på tisdagen en  Sommarjobbsmässan i Exercishallen i Landskrona. Över 40 företag och verksamheter från nordvästra Skåne var på plats för att möta unga landskronabor mellan 18-25 år. Både offentliga och privata arbetsgivare från regionen var på plats och informerade om sina lediga sommarjobb. Ett flertal olika branscher var  representerade och antal arbetstillfällen var många. Sven Pettersson, själv före detta personalchef, var på på plats och filmade och passade på att intervjua Jessica Olofsson, projektledare för Sommarjobbsmässan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser