Tidningsgrupp ställer ut hamnbilder

Hamnen och trafiken i densamma har alltid varit populärt för fotografer, såväl proffs som amatörer. I bakgrunden ser vi en klassisk bild tagen av XX på Stella Scarlet och i förgrunden gör Suad Coric och Åsa Olsson från Tidningsgruppen reklam för en fotoutställning med temat Hamnen på Puls Arena.
Hamnen och trafiken i densamma har alltid varit populärt för fotografer, såväl proffs som amatörer. I bakgrunden ser vi en klassisk bild på Stella Scarlett och i förgrunden gör Suad Coric och Åsa Olsson från Tidningsgruppen reklam för en fotoutställning med temat Hamnen på Puls Arena.

Tycker du att hamnen har en stor del av Landskronas själ? Då ska du besöka bibliotekets filial på Puls Arena mellan den 19 februari och den 17 mars. Då ställer Tidningsgruppen inom den dagliga verksamheten i Landskrona stad ut bilder på temat Hamn.

Tidigare har Tidningsgruppens fotograf Nicolle Meckenhäuser ställt ut i foajén på stadshuset. Men nu har hela redaktionen begett sig ner till hamnen för att föreviga den bild som just de har av den för Landskrona så viktiga platsen.
– När vi fick reda på att vi fick ha en fotoutställning på Puls så kom vi fram till att vi villa ha et speciellt tema och det blev hamnen, säger Suad Coric när han kommer till Landskrona Direkts redaktion tillsammans med kollegan Åsa Olsson för att lämna över en affisch.
– Det ska bli riktigt kul. Vi ställer ut tolv bilder och vi hoppas att många Landskronabor kommer och tittar, säger Åsa Olsson.

Till arkivet