Annons

Prisvärda antika möbler under klubban

Som vanligt kommer allt mellan himmel och jord att ropas ut när Skånes Auktionsverk håller auktion på Internet på tisdag.

Annons
 

Joakim Karlsson är ansvarig för auktionen och han vill slå ett slag får något som inte är så i ropet just nu.
– Det är gamla möbler. Vi har exempelvis en jättefin byrå med en handhugget kalkstensskiva från 1700-talet och jag tror att man kan ropa in den för ett fyrsiffrigt belopp. Det är vad jag kallar för valuta för pengarna, säger Joakim Karlsson.
– Det finns även en hel del möbler från 1800-talet som kommer att bli prisvärda. Och det häftiga är att man kan köpa en möbel som är cirka 200 år gammal och den kommer att hålla hundra år längre än de Ikea-möbler som folk har i sina hem.

Förutom antika möbler så ropas allt från gamla gevär och smycken till konst och mynt ut.

Är du intresserad av att ta en titt på samtliga auktionsobjekt så ska du besöka Skånes Auktionsverk på Ringvägen 48 måndagen den 4 februari mellan klockan 13.00 och 19.00. Onlineauktionen startar klockan 18.00 dagen efter.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser