Annons

Alex tror på VM-start

Alexander Köll hoppas kunna vara tillbaka i skidbacken redan till helgen.

Den 28-årige störtloppsåkaren Alexander Köll klarade sig undan med blotta förskräckelsen efter fredagens otäcka krashlandning i österrikiska Kitzbühl. Blåmärken och en del smärta är det som påminner honom om fallet.

Annons
 

– Det är tur att jag är skidåkare och inte underklädesmodell, skojar han i ett inlägg på Facebook samtidigt som det står klart att han redan i veckan åker till Sverige för att förbereda sig för stundade VM-tävlingar i Åre.
– Jag kommer göra allt för att vara på start på VM, säger han till SVT Sport och berättar om sina planer för den kommande veckan.

Lördagen den  9 februari  är det dags för störtlopp i VM-backen i Åre. Landskronas Alexander Köll är helt inställd på att tävla trots det otäcka fallet i Hahnenkammrennens störtlopp i fredags.
– Jag har en bra plan med rehabiliteringen. Jag ska vara i Innsbruck nu tre dagar och sedan flyga till Åre på torsdag och köra rehab och träning. Till helgen ska jag stå på skidor och testa, säger han till SVT Sport.

– Det är inget misslyckande i att falla, så länge du kan komma upp igen. Jag är glad och lycklig att jag är på fötter igen så snabbt efter kraschen. Jag ser framåt emot klicka i mina bindningar igen och fortsätta med min passion, skriver Alexander Köll till alla sin följare på Facebook och passar samtidigt på att tacka för alla krya-på-dig-hälsningar och   lyckönskningar han fått.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser