Annons

Alex föll otäckt

Ifjol åkte Alexander Köll på en olycklig hälskada vid tävlingar i Norge. Idag var olyckan framme igen när han föll otäckt i slutet av störtloppet i Kitzbühel. Alex hade dessförinnan gjort ett bra åk och hade säsongens första världscuppoäng inom räckhåll.

Alexander Köll kraschade idag otäckt i slutet av störtloppet i österrikiska Kitzbühel.  

Annons
 

Det var i den sista kurvan som Alexander Köll tappade kontrollen över skidorna och i den höga farten såg det rejält otäckt ut när landar på höften och därefter åker på en rejäl flygtur innan han åter slår i höften och på sidan  glider i hög fart ner för backen. I en räddningssläde fördes han till en ambulanshelikopter

Till TT säger Tommy Eliasson Winter, alpinchef i svenska skidförbundet strax efter fallet att han inte vet hur det är med den svenske störtloppsstjärnan.
– Han såg ut att vara vid medvetande när han flögs iväg i alla fall, och det är positivt, sa han.

Störtloppet fick tillfälligt avbrytas efter kraschen.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser