Dags för ny auktion på nätet

Skandinaviska designmöbler är några av många spännande rop när Skånes Auktionsverk håller onlineauktion på tisdag nästa vecka. Bland annat kommer fåtöljen ”USA75” av Folke Ohlsson och kontorsstolen ”T-chair” av Arne Jacobsen att auktioneras ut.

Den som är på jakt efter något mer lokalt kan buda hem en målning av Gustav Rudberg som var verksam på Ven. Nämnas bör även att det finns två oljemålningar av Alma Öhrström.
– Detta är bara ett litet axplock av allt som ropas ut. Det finns även massor av smycken, textilier, keramik, glas och porslin som passar alla plånböcker, lovar Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk.

Visning av objekten äger rum i Skånes Auktionsverks lokaler på Ringvägen 48 mellan klockan 13 och 19 måndagen den 21 januari. Onlineauktionen startar tisdagen den 22 januari klockan 18.00.

Till arkivet