Läxhjälp för vuxna

Två dagar i veckan kommer det att erbjudas läxhjälp på stadsbiblioteket åt vuxenstudenter.
Två dagar i veckan kommer det att erbjudas läxhjälp på stadsbiblioteket åt vuxenstudenter.

Nästa fredag är det premiär för läxhjälp till vuxna på Landskrona bibliotek.

En utbildning är en viktig förutsättning för att kunna få arbete, bostad och därmed lättare bli en del av samhället. Landskrona bibliotek vill stötta alla ambitiösa vuxenstudenter i Landskrona som kämpar på med sina studier. Fredagen den 18 januari startar Landskrona bibliotek läxhjälp till vuxna som studerar på Komvux-nivå. Tillsammans med Veteranpoolen, Hyresgästföreningen och Landskronahem tänker biblioteket starta en verksamhet som stöttar vuxenstuderande i sina studier.

– Vi får många frågor om läxhjälp och därför startas nu den angelägna verksamheten. Det kommer att erbjudas läxhjälp i och på svenska och engelska två gånger i veckan under våren av erfarna seniorer från Veteranpoolen Landskrona, meddelar Annika Liljengren, bibliotekarie på Landskrona stadsbibliotek. 

Läxhjälpen sker:
Tisdagar 14.30 -17.30
Fredagar 10.30 – 13.30

Till arkivet