Annons

Duo släpper debutsingel

Boys Like Me består av Joel Strand och Clara Summerton.

Landskronaduon ”Boys Like Me” släppte idag låten Heart som första singel inför stundande debutalbum. Bandet består av Clara Summerton och Joel Strand där Clara står för det mesta av låtskrivandet och Joel för produktion och arrangemang.

Annons
 

Boys Like Me fick en hel del uppmärksamhet under våren 2018 då de placerade sig högt upp på P3 Osignat och som en omedelbar konsekvens av detta landade duon ett skivkontrakt med Melody Music i Landskrona.

Sedan dess har bandet jobbat med sitt album som nu ligger klart för att släppas.
– Nästan alla låtar fanns när vi signades, men Clara har en förmåga att hela tiden skriva nya låtar så jag tror vi snart har material för ytterligare ett album, säger Joel Strand.

Efter tre avlyssningar på Heart noterar vi att låten har hitfaktor och lär kunna gå varm på radion.
Frågan är om det kommande albumet kommer att låta något liknande.
– Albumet är ganska blandat. Vi har försökt skapa musik som spänner över en mängd olika stämningar och ljudlandskap, från den enkla och omedelbara Heart som sätter sig på första lyssningen till mer experimentella låtar som växer ju fler gånger man lyssnar på dem, säger Joel Strand som de kommande månaderna planerar för nya låtsläpp och spelningar.
Vågar vi hoppas på att någon lokal arrangör är på hugget?

Lyssna på låten på Spotify!

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser