Silly season: BoIS vs. BoIS

Thierry Zahui (senast i HIF) är enligt uppgift på väg till Varberg.
Thierry Zahui (senast i HIF) är enligt uppgift på väg till Varberg.

I förra veckan gjorde tidigare BoIS-backen Philip Ljung klart med ny klubbadress. Svartvita BoIS byts mot grönsvarta dito i Varberg.

Nu ryktas ytterligare BoIS-bekanta vara på väg till Varbergs BoIS. Såväl frisparksspecialisten Thierry Zahui som Edwin Condrup uppges av en källa vara klara för Varbergs BoIS. Båda ska finnas med när träningen inför den stundande Superettan-säsongen kör igång idag under ledning av en Jocke Persson (förövrigt en annan Landskronabekanting).

– Philip är en utvecklingsbar mittbackstyp som även kan spela ytterback. Han har varit i Landskrona BoIS i princip hela sitt fotbollsliv och har som sagt stor utvecklingspotential, men han har även dragit på sig både division 1- och Superettanerfarenhet och bör kunna vara en mittback här som kan slå sig in i startelvan inför säsongen, säger tränare Joakim Persson till Varbergs BoIS hemsida.

För att fortsätta på silly season-spåret ”BoIS vs. BoIS” så uppges Peter Condrup tidigare vice ordförande i Landskrona BoIS ”gå in som en av de större sponsorerna i Varbergs BoIS enligt källor nära styrelsen”, uppger Landskrona Direkts källa.

Till arkivet