Annons

Nytt stipendium delades ut till gymnasieelever

Christina Hansson från Rebeckalogen Nr 81, Margrete Valdemarsdotter och Birger Zander från Odd Felllowlogen Nr 23 Urania berättar för eleverna på Öresundsgymnasiet om det nyinstiftade stipendiet.

Vid Öresundsgymnasiets julavslutning i Landskrona idrottshall delade Odd Fellowlogerna i Landskrona ut sitt nyinstiftade stipendium på 5000 kronor. Stipendiet syftar till att uppmuntra elever som visat sig leva upp till Odd Fellows ideal, vänskap, kärlek och sanning och där oegennyttan stått i centrum.

Lärarna hade föreslagit lämpliga kandidater och Odd Fellowlogerna har gjort det slutliga urvalet och i år delades stipendiet mellan Cosette Falouh och Habbibulah Hakimi, vilka tyvärr inte var närvarande vid avslutningen utan diplom och pengar överlämnades till elevernas mentorer.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser