Annons

Han köpte och gav bort pepparkakshuset

Ronald Gummesson (Gummesson Holding AB), Jonny Karlsson (Cityidrott), Malin Strid (SkandiaMäklarna Landgren), och Ludvig Odeholm (Erikstorp) har gjort klart med köpeskillingen för pepparkakshuset som såldes på en nätauktion till förmån för projektet TvärtomTomten.

Ronald Gummesson, ägare av Gummesson Holding AB avslutade starkt. Erikstorps pepparkakshus är sålt, köpehandlingarna är påskrivna och projektet TvärtomTomten kan inkassera hela 7 500 kronor.

Annons
 

Ronald Gummesson har redan överlämnat huset till föreningen Malvan.
– Mäklaren fixade det det rent fysiskt. Kul att kunna sprida lite julglädje där den gör som mest nytta, säger han.

Tack vare generösa Landskronabor lyckades TvärtomTomten samla in i runda svängar 700 julklappar till Landskrona församlings diakoni. Nu tillkommer pengarna från pepparkakshuset. Hur dessa ska användas är ännu inte bestämt.
– Det är Landskronasamverkan samt Cityidrott som ansvarar för pengarna, men de kommer gå till behövande i Landskrona på något sätt, säger Mathilda Simonsson Torstensson, kommunikatör på Landskrona församling.

– Vi har överlämnat pengarna till diakonin så att dessa kan användas i framtida projekt som är till gagn för behövande, säger Jonny Karlsson, projektledare på Cityidrott och tillägger.
– Jag får passa på att önska alla givmilda Landskronabor en riktigt god jul.

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser