Julig säsongsavslutning för Soultime

Patrick Ölander Ohlson, kapellmästare och gitarr, Anna Persson, sång och keyboard, Maciej Szymczynski, bas, Zoltan Csörsz, trummor, Kalle Norrestam, orgel och sång. Gästartister: Lars ”Lunkan” Lundgren och kvällens rookies Madeleine Darwiche och Rebecca Björklund.
Det lär bli bra tryck på Teaterrestaurangen när Soultime har sin säsongsavslutning på onsdagskvällen.

Klockan 19.00 ikväll är det säsongsavslutning för Soultime på Teaterrestaurangen. Från arrangörshåll utlovas en kväll med jullåtar och musik med soul.

SoulTime är en musikkväll med etablerade musiker som kommer till teatercaféet för att lira soul tillsammans. Den musikaliska kärnan utgörs av P-O Nilsson och Patrik Ohlson Öhlander.
– P-O är multiinstrumentalist men spelar oftast keyboard. Därtill är han sångare, humorist och underhållare av rang. På meritlistan finns, bland annat, samarbeten med världskändisar, kompositör och arrangör av film- och teatermusik, säger Pinge Persson för Soultime och beskriver Patrik Ohlson Öhlander.
– Patrik är en lokalt väletablerad gitarrist som spelat med de flesta och i många sammanhang, inte sällan på hemmaplan i Landskrona. Patrik kan också överraska som sångare.

De är dock långt ifrån de enda som ska få taket på Teaterrestaurangen att lyfta.
– Anna Persson är sångerska och pianist. Hon skriver eget material, är barpianist och hon sitter in i många konstellationer. Bland annat har hon en lekfull pianoduell med Angelica Alm som spelat i Så Ska Det Låta. Anna har lokal förankring som pedagog på Kulturskolan och bosatt i Landskrona, säger Pinge Persson och fortsätter.
– Johan Hallström är lokalt förankrad musiker som spelar trummor och sjunger med The New old Stock Trio, Avadå Band, Willie Mbuende Band med flera och Richard Bud Lindén är basisten med rötter och hemmaplan i Landskrona. Han lirar med de flesta och mest med Kapell Magnell och Keef & the Richards.

Dessutom lär det bli en och annan överraskning under kvällen.
– Bland gästerna på Soultime finns det ibland artister. Det är alltid kul om de kan övertalas att dra någon låt, säger Per Eriksson, en av arrangörerna.

Spelningen börjar klockan 19.00

Till arkivet