BoIS fortsätter med samhällsengagemang

HSB är en av flera partners till Landskrona BoIS. samhällsprojekt Mötesplats IP. Det tog i veckan klubbens marknadschef Anders Lindfors och HSB Landskronas VD Mikael Jönsson i hand på.
HSB går in som huvudpartner i Landskrona BoIS samhällsprojekt Mötesplats IP. Det tog i veckan klubbens marknadschef Anders Lindfors och HSB Landskronas VD, Mikael Jönsson i hand på.

Nyligen fick Landskrona BoIS motta 40 00 kronor av Sparbanksstiftelsen Skåne för sitt samhällsengagemang i Karlslundsområdet. Nu står det också klart att den partner klubben haft sedan starten av projektet Mötesplats IP fortsätter att stötta.

Sommaren 2018 tecknade HSB, som första partner, och Landskrona BoIS ett samarbetsavtal kring klubbens samhällsarbete, Mötesplats IP. I dagarna förnyades avtalet och satsningen inför 2019.
– För HSB Landskrona är det en självklarhet att vara en del av BoIS satsning Mötesplats IP. Att lyfta fram till exempel  Tjejfotboll och Nattfotboll är viktiga projekt och vi ser fram emot att vara en betydande part till detta, säger Mikael Jönsson, VD HSB Landskrona.

Mötesplats IP är Landskrona BoIS samhällsengagemang samlade under ett namn. Under 2019 fortsätter satsningen på bland annat Tjejfotboll och Nattfotboll men även Skolsamverkan och andra projekt fortsätter utvecklas under kommande år.
– HSB Landskronas engagemang för vårt Mötesplats IP betyder jättemycket för klubben och för Landskrona. Vi satsar långsiktigt med våra samhällsprojekt och ser Karlslund som ett viktigt område att fokusera på, säger Anders Lindfors, marknadsansvarig Landskrona BoIS.

Mötesplats IP ska bli en naturlig plats för alla unga att aktivera sig kring. Det kan handla om fotboll med funktionsnedsättning eller enskilda aktiviteter under året.
– Vi vill fortsätta stötta positiva samhällsinitiativ som Mötesplats IP. Det kommer att leda till fler unga i vettiga aktiviteter och fler i rörelse. Landskrona BoIS satsar rätt och det vill vi vara en del av, fortsätter Mikael Jönsson..

Avtalet sträcker sig över 2019 och tanken är att det ska bli fler aktiviteter under året i HSB:s namn.
– Vi har en del andra mindre projekt på gång som vi diskuterar och som ska genomföras under året, avslutar Anders Lindfors.

Till arkivet