Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Traditionsenlig nyårskonsert på teatern – Same procedure…

Börja nyårsfirandet på teatern.

Musik- och teatersäsongen på Landskrona teater avlutas traditionsenligt med en stämningsfull Nyårskonsert. I år med Torsten Östergrens Wienerensemble och sångsolisterna Annika Fransson, sopran och Johan Wirell, tenor på nyårsafton.

Annons
 

– Många Landskronabor har upptäckt detta festliga sätt att inleda nyårsaftonkvällen på. Det brukar bli fullsatt på teatern och stämningen går i topp – och konserten blir både en avslutning på ett variationsrikt musikår och ett framåtblickande mot många fler musik- och teater- upplevelser på Landskrona Teater, denna teaterpärla som under årens lopp tillhandahållit så mycken glädje för stadens invånare, säger Cecilia Kraitiss ordförande i arrangerande Landskrona Kammarmusikförening och Landskrona Musik & Teater.

Landskrona Kammarmusikförening, som under 2019 firar 75-årsjubileum tar tillfället i akt att verkligen fira sitt jubileumsår fullt ut, hela året genom att hålla samtliga sina konserter på teatern.

Under 2018 har de två föreningarna tillsammans lockat mer än 3 000 besökare till sina arrangemang, och nästa år siktar de på att nå betydligt fler. I separat artiklar kommer vi under de kommande dagarna att presentera föreningarnas program fullt ut.

Nyårskonserten ges på Landskrona Teater, måndag 31 december kl. 15-17.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser