Annons

SM-medaljer i taekwondo

Landskrona Taekwondo Akademis utövare håller sig i vanlig ordning väl framme när det vankas SM-tävlingar. Foto: Privat.

Tre SM-silver och en bronsmedalj blev facit för Landskrona Taekwondo Akademi vid helgens Svenska Mästerskap. Tävlingen som avgjordes i Helsingborg hade samlat över 340 deltagare ifrån Skellefteå i norr till Höllviken i söder.

Annons
 

– Just nu är vi i ett mellanår där flera av våra aktiva har bytt ålderskategori. Det tar lite tid att etablera sig i den nya klassen. Trots det så lyckades vi ändå ta en del medaljer. Vi borde dessutom ha vunnit två av finalerna, dessvärre så gick det inte hela vägen denna gången. Nu stundar årets julfest och gradering kommande helg, låter Johan Berg från Landskrona Taekwondo Akademi meddela.

Resultat LTA vid SM i Helsingborg.
Dannell Nadarevic – Silver
Nicky Henricksson – Silver
Lara Hadrous – Silver
Tofan Batak – Brons
Noel Berg – Kvartsfinal
Albert Carlsson – Kvartsfinal

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser