Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.8°C 12.7m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Julgranen passerade rakt över Landskrona

Foto: André Tajti – AT-Foto.se

Det mullrade rejält när Försvarsmakten igår genomförde sin julgransflygning med 14 stycken JAS 39 Gripen och ett SK-60. På låg höjd passerades redaktionen så att såväl hundar som redaktörer satt klistrade i fönstret. Sekunderna senare passerades Hildesborgsbacken där påpasslige André Tajti fattat posto med sin kamera. Här ovan en bild när planen formationsflyger över Landskrona samt en nedan när de i motljus passerar över fotografen.
Julgransflygningen är ett sätt för F17 och flygvapnet att visa närvaro och att öva flygning i större formation.

Foto: André Tajti – AT-Foto.se

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser