Annons

Nytt bud på pepparkakshuset

På onsdagen låg det ledande budet på Erikstorps pepparkakshus på 6500 kronor. Auktionen avslutas på fredag.

Tvärtom-tomten var imorse förbi på redaktionen och bjöd på pepparkakor och spred julefrid. Han var oerhört spänd på den pågående budgivningen.Ett bra bud på Erikstorps pepparkakshus ger Tvärtom-tomten möjligheten att glädja massor av barn till jul.

Annons
 

För tillfället är ledande budet 6 500 kr och det är lagt av Gummesson Holding AB.
– Jag har tidigare engagerat mig i Jonsters Charity som gör stor skillnad för barn, ungdomar och dess föräldrar i Helsingborg. Nu vill jag bidra på hemmaplan, säger Ronald Gummesson vd på företaget.
– Skulle jag lägga det vinnande budet så ser jag, efter besiktningen, husaffären som en tvåstegsraket. Pepparkakshuset skänker jag till Malvan och pengarna går som sagt till Tvärtom-tomtens verksamhet.

Vill du vara med och utmana om Pepparkakshuset och samtidig bidra så hittar du all information på:
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMVilla/CMVILLA4QT3LI17UEVR0A78?source=skandiamaklarna

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser