Pepparkakshuset uppe i 6000 kronor

Stötta Tvärtom-tomten och buda på Erikstorp som pepparkakshus.
Stötta Tvärtom-tomten och buda på Erikstorp som pepparkakshus.

Minns ni Erikstorps pepparkakshus? Nu är budgivningen i full gång och det ledande budet på tisdagsförmiddagen på 6 000 kronor står Fredrik Möller och företaget Brightcom Solution för. Det är nu dags för slutspurten och på fredag den 14 december avslutas budgivningen.

Diakonerna Cheryl French och Marie Branting är oerhört glada över Landskronabornas engagemang. Igår skrev vi om de 575 donerade julklapparna och nu fortsätter det alltså med auktionen på pepparkakshuset.
– Det är så otroligt många generösa människor i staden och med tanke på det hårdnande klimatet i samhället är det ett hoppfullt tecken när människor i vår stad visar att de bryr sig om sina medmänniskor, säger de båda.

I veckan kommer ni att kunna följa den spännande utvecklingen i budgivningen här på Landskrona Direkt och vi hoppas att fler vill vara med och buda till förmån för Tvärtom-tomten! Fortsättning följer…

Här läser du mer om pepparkakshuset och deltar i budgivningen.

Till arkivet