Annons

Flygande julhälsning

Foto: André Tajti

På tisdagen bjöd Skaraborgs flygflottilj F 7 på en flygande julhälsning med fyra stycken Herculesplan. På sin facebooksida benämner dem formationen som en stjärna. På plats i Glumslöv och fotograferade planen var ständigt påpasslige André Tajti.

Annons
 

Strax efter klockan 14 imorgon är det dags igen för en julhälsning i luften. Denna gång från F 17 – Blekinge flygflottilj. Ett tiotal JAS 39 Gripen formar då en julgran och flyger över Skåne och Blekinge samt södra delarna av Halland och Småland.

Den flygande julhälsningen från F 7 med Hercules passerar över Glumslöv. Foto: André Tajti


Foto: André Tajti


Foto: André Tajti


Foto: André Tajti


Foto: André Tajti


Foto: André Tajti

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser