Annons

Lägg ett bud på en kungsgård i Borstahusen

Stötta Tvärtom-tomten och buda på Erikstorps Kungsgård som pepparkakshus.

Nu säljs ett pepparkakshus till högstbjudande hos en mäklare. Hela behållningen från försäljningen går oavkortat till Tvärtom-tomten. Tvärtom-tomten är ett välgörenhetsprojekt för barn och drivs av Landskrona Stad, Cityidrott och Svenska kyrkans diakoni.

Annons
 

– Varenda krona från husförsäljningen går till projektet Tvärtom-tomten, säger Jonny Karlsson på Cityidrott.
– Istället för att få ett paket kan du ge ett till tomten som sedan ger det vidare till ett barn i behov i Landskrona. Under Jul i Landskrona den 1-2 december, kommer Tvärtom-tomten att finnas på Järnvägsgatan 19. Slå in din present till en julklapp.  Skriv vilken ålder paketet lämpar sig till och lämna det till tomten mellan 12-16, förklarar han.

Meningen är sedan att julklapparna går vidare till Svenska kyrkans diakoni som delar ut dessa  via sin verksamhet.

I ett led att stötta projektet med Tvärtom-tomten så har Anton Andersson på Restaurang Erikstorps Kungsgård byggt ett pepparkakshus. Det hela är en kopia av hans arbetsplats. 
För att allt ska gå rätt till så är det en mäklarfirma som förmedlar budgivningen.
– Skandiamäklarna Landgren förmedlar försäljningen och XL-bygg i Landskrona har sponsrat med en vridstyv grund så att den slutliga köparen kan frakta hem sitt nyförvärv utan risk för sättningsskador, tillstår Jonny Karlsson.

Budgivningen avslutas den 14 december och fram till dess visas pepparkakshuset på Erikstorp.

Buda på huset här >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser