Annons

Julnummer av Landskrona Runt ute

Caroline Nilsen och Suad Coric från Landskrona Runt gästade Landskrona Direkt för att presentera tidningens extra stora jul- och vinternummer.

I fredags hälsade delar av Landskronas största tidningsredaktion på hos Landskrona Direkt. Det var företrädare för Landskrona Runt, en redaktion som ingår i stadens grupper med daglig verksamhet, som knackade på. Anledningen till besöket var att presentera det nya numret av tidningen, ett extra fylligt alster vars  framsida pryds av en tomte.
– Det är Mikael Andersson som jobbar på tidningen. Har man ett sådant fint skägg så får man vara tomte, säger Suad Coric, en i redaktionen.

Annons
 

Förutom ett julkorsord och redaktionens val av jullåtar så bjuds det på recept på julkakor. Men numret innehåller mycket mer. Redaktionen har bland annat besökt den före detta Landskronabon och musikern Jimmy Drexler i hans studio i Malmö. En stor del av tidningen innehåller även en presentation av Landskronas pizzerior.

De två som gästade Landskrona Direkt är klara över vilket som är favoritpizzan.
– Jag gillar BoIS special på Landskrona Pizzeria. Det ska vara oxfilé och bearnaisesås på, säger  den nya redaktionsmedlemmen och praktikanten Caroline Nilsen.
Suad Coric har dock en annan favorit.
– Det är kebabpizza som gäller för mig oavsett vilket pizzeria jag är på, säger han.

Som vanligt är det en munter ton i reportagen i Landskrona Runt. En artikel väcker dock känslor. Det är Caroline Nilsen som skriver om sin idol Kim Larsen som gick bort tidigare i höst och framför allt om minnet då hon såg honom live i Helsingör för tre år sedan.
”Till slut efter att jag fått massor av spilld öl över mig kommer en gammal man in på scen med en käpp och går sakta fram och sätter sig i en fåtölj. Alla omkring mig och även jag börjar skrika så att det säkert hörs ända bort till Helsingborg.”, skriver hon bland annat.

Om detta och mycket mer står att läsa i det nya numret av tidningen som avslutas med en god jul- och gott nytt års-hälsning från Tidningsgruppen/Mediagruppen.

God jul och gott nytt år på er också, hälsar vi på stans minsta redaktion.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser