Annons

Skadegörelse på museet

En kraftigare fyrverkeripjäs orsakade skador på museets fönsterrutor.

Strax efter klockan ett natten mot fredagen inträffade en explosion på Slottsgatan i centrala Landskrona. En polispatrull som befann sig på polisstationen i Landskrona hörde en hög smäll och begav sig till fots till Rådhustorget. Väl där mötte de ett vittne som pekade mot Slottsgatan.

Patrullen kunde strax därefter hitta brottsplatsen som var museet där någon antänt en kraftigare fyrverkeripjäs vid ett fönster. Smällen orsakade lindriga skador på ett fönster, stuprör och på fasaden. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Museets fönster mot Slottsgatan sitter förhållandevis högt upp. Detta hindrade inte förövaren från att ha i sönder det.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser