Annons

Miljön viktig för Blomsterskapande

Malin Eriksson har under den månad som Blomsterskapande haft öppet hunnit bo in butiken ordentligt.

Nyligen öppnade en ny blomsteraffär på Storgatan 30. Det är Malin Eriksson som står bakom Blomsterskapande en idé hon burit på en längre tid. Landskrona Direkt kikade in i den nyöppnade butiken.

Annons
 

– Jag har under flera år haft en mindre blomsterverksamhet där jag jobbat mycket med bröllop och större blomsterarrangemang vid sidan om mitt ordinarie jobb i en blomsteraffär i Malmö, säger Malin Eriksson.
– Det fungerade inte längre att ha det hemma i källaren på Ven. Dessutom har jag nu en större kundkrets att bygga vidare på.

Den utbildade floristen har en stark vision kring sin butik. Samtidigt som det är en vanlig blomsteraffär med ett traditionellt sortimentet erbjuds också en mysig miljö, en blomsteraffär utöver det vanliga, helt enkelt.
– För mig är blommor en viktig del i hemmet och därför har jag också varit noga med hur blommorna ska presenteras i butiken, de ska kännas lite som att komma hem när man kommer in hit.

Placeringen av butiken har varit viktig. Malin Eriksson letade länge efter en lokal som både låg nära Venterminalen men ändå centralt i stan då både Venbor och Landskronabor redan nu en del av kundkretsen.
– Jag erbjuder gratis transport av blommor till Ven, jag bor ju där och då kan jag lika gärna ta med mig blommorna på färjan när jag åker hem på kvällen. Butiken ligger perfekt och själva lokalen är fantastisk med fina bevarade detaljer och till och med en riktig kakelugn, en perfekt miljö för att presentera blommor i, avslutar Malin Eriksson.

Christine Anderberg köpte blommor i den nya butiken Blomsterskapande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser