Annons

Låt din familj få fler kompisar

Rädda Barnen bjuder in till ett nytt projekt som man valt att kalla Invit(e). Tanken är att barnfamiljer i Landskrona ska lära känna varandra och tillsammans upptäcka staden.

Vill ni få nya vänner? Är du nyfiken på andra människor och kulturer? Vill dina barn få nya kompisar? Då kanske Rädda Barnens nya projekt Invit(e) är något för dig och din familj.

Annons
 

Nu har du chansen att uppleva Landskrona och dess omgivningar tillsammans med en annan barnfamilj.
 Projektet Invit(e) Landskrona ger nyanlända och etablerade barnfamiljer i Landskrona möjligheten att mötas och lära känna varandra genom olika aktiviteter planerade av Rädda Barnen i samarbete med Landskrona stad, berättar Anders Jakobsson vid Rädda Barnen.

Hur fungerar Invit(e)?
– Allt startar med att du anmäler ditt intresse på via mejl till mig eller Anders. Därefter kommer Rädda Barnen att skicka en bekräftelse till dig, säger Shams Mohammad som leder projektet.

Första träffen/eventet för i år är på Rädda Barnens Hus nu torsdag klockan 17.
– På den första träffen kommer vi att berätta om Invit(e) lära känna varandra lite bättre, och berätta om oss. Det här är en möjlighet att få nya vänner, göra roliga saker tillsammans, barn och föräldrar, säger Anders Jakobsson.
 – Alla aktiviteter är gratis och vi bjuder på fika, och glass till barnen. Alla barn får  dessutom en välkomstpresent, avslutar Shams Mohammad.

Rädda Barnens Hus hittar du på Ringvägen 44.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser