Annons

Simsalabim – Carl-Einar Häckner på teatern!

Nu är dags för en värmande föreställning i den begynnande höstkylan. Carl-Einar Häckner tar sin bejublade föreställning, En isbjörnssaga, från Aftonstjärnan i Göteborg ut på turné. Den 9 november är det Landskronas tur.

Carl-Einar Häckner beger sig nu ut på turné. Med musik av trollkarlen själv, monologer och kvalificerat nonsens, skapar Carl-Einar vad han kallar ”en isbjörnssaga för att hålla värmen”. Ett av höstens stopp sker på Landskrona teater.

Annons
 

– Jag vill undersöka det som är det viktigaste, det finaste, det som gör oss till människor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv. Om våra svarta hål. Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten, säger Carl-Einar Häckner, hämtar andan och fortsätter:
– Sen får folk välja vad de vill göra med föreställningen. Det är kvalificerat nonsens på toppklassnivå.

Efter närmre trettio fullbokade föreställningar på Teater Aftonstjärnan i Göteborg är det nu dags för resten av landet att trollbindas. Car-Einar Häckner är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och författare. Illusionistiska tricks och skarpa texter är hans signum och han har stått på scen och framför kameran i otaliga nationella och internationella shower genom åren.

Carl-Einar Häckner som i mer än 20 år underhållit och kollrat bort sin publik, kommer åter att ställa sig på teaterns scen i Landskrona.  Boka in den 9 november för att se honom live. Arrangör är Landskrona Musik & Teater – en del av Riksteatern.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser