Annons

BoIS ska ta i med hårdhandskarna

Kan ett straff bli att BoIS får spela inför tomma läktare efter lördagens incident i Växjö?

Med anledning av de scener som utspelade sig på bortaläktaren i Växjö då BoIS gästade Öster i lördags så har föreningens styrelse hållit ett extra styrelsemöte på söndagen. Nu väntar ett samarbete tillsammans med Öster och polisen för att identifiera och stänga av alla som kan anses ha brutit mot ordningslagen eller mot arrangemangets regler. Frågan är om fler straff väntar, exempelvis från förbundshåll.

Annons
 

Det var direkt i början av andra halvlek som en så kallad banger avfyrades på läktaren där BoIS-supportrarna höll till. Domaren bröt matchen och spelarna togs av banan. Uppehållet varade drygt en timme och av säkerhetsskäl tömdes bortasektionen innan spelet kunde komma igång igen.
– Kort efter matchen gick vi ut med ett pressmeddelande som kan läsas på föreningens hemsida där vi tog avstånd från händelserna på bortasektionen samt bad om ursäkt till alla som drabbades. Detta vill vi återigen understryka och under ett extrainkallat styrelsemöte under söndagen lade vi upp en handlingsplan kring hur detta kommer hanteras, skriver föreningen i ett mejl , adresserat till medlemmar och partners.

I lördags arrangerades också andra tillfället för BoIS Nattfotboll och hela 72  ungdomar deltog under kvällen.
– En sådan här helg drunknar tyvärr föreningens goda insatser i svarta rubriker men vi garanterar att göra allt vi kan för att enstaka personer inte ska få sätta agendan för vår förening som betyder så mycket för Landskrona, skriver föreningen och avslutar.
– Under ett tufft år har stödet från medlemmar och partners varit enormt. Låt oss visa att några enstaka personer inte ska få förstöra det BoIS vi tillsammans bygger.

Läs även: Fiasko BoIS!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser