Prenad växer och inviger nya lokaler

I vars en ände av det blågula bandet står Mats Cedervall, platschef på Prenad i Landskrona och Mats Karlsson, regionchef, för Bravida region Malmö och Prenad edan Prenads ägare, Bravidas koncernchef och VD Mattias Johansson "klipper till" och förklarar Prenads nya kontorsbygggnad invigd.
I vars en ände av det blågula bandet står Mats Cedervall, platschef på Prenad i Landskrona och Mats Karlsson, regionchef, för Bravida region Malmö och Prenad medan Prenads ägare, Bravidas koncernchef och VD Mattias Johansson ”klipper till” och förklarar Prenads nya kontorsbyggnad invigd.

Sedan länge har Prenad trängts i för små lokaler på södra industriområdet i Landskrona. Men nu är det slut med trängseln. På onsdagen invigdes en helt nybygd kontorsdel med matsal på Lodjursgatan och därmed har företaget samlat all sin verksamhet på en och samma plats.
– Det underlättar mycket för oss när vi nu har allt på ett och samma ställe, säger Prenads platschef Mats Cedervall.

Det var med pompa och ståt som Prenads ägare, Bravidas koncernchef och VD Mattias Johansson klippte det blågula bandet och förklarade bygget invigt.
– Den lokala närvaron är a och o för oss. Därför är det viktigt för oss att ha Prenad här i Landskrona. Finns man inte så kan man inte verka, säger Mattias Johansson.
– Ett annat bevis på att vi verkligen satsar på Landskrona är att vi nyligen även köpt Lindstens el, säger VDn.

– Genom förvärvet blir vårt erbjudande inom el ännu starkare i Lund och Landskrona. Dessutom blir vi marknadsledare på Österlen där vi inte haft någon etablering tidigare, säger Mats Karlsson, regionchef, för Bravida region Malmö och Prenad.

I och med köpet av Lindstens el så har Prenad cirka 120 anställda. De hade dock gärna varit fler.
– Vi har många fantastiskt duktiga medarbetare men vi söker fler anställda, inte bara elektriker, säger Mats Cedervall.
– Det hade varit önskvärt med fler yrkesutbildningar. Hantverkare kommer det alltid att finnas behov av, avslutar platschefen.

Mats Karlsson, Mattias Johansson och Mats Cedervall tar en nypa friskt luft utanför den nya ingången innan det är dags för lunch.
Och efter lunchen bjöds det på tårta dagen till ära, något som Bravidas marknadskoordinator Hanna Rosén såg till.

Till arkivet