Comeback för SoulTime

SoulTime är tillbaka och först ut är Ulrika Skoglund som satt guldkant på tidigare soulkvällar i Landskrona,
SoulTime är tillbaka och först ut är Ulrika Skoglund som satt guldkant på tidigare soulkvällar i Landskrona.

SoulTime kom att bli ett begrepp i Landskrona. En gång i månaden skapades en ”udda konstellation” av musiker som mer eller mindre orepat bjöd på en härlig soulkväll.
Många blev därför besvikna när SoulTime lades på is.
– Men nu vi ser vi verkligen fram emot att kunna starta upp igen. SoulTime – för musikens skull, säger en glädjestrålande Pinge Persson och bjuder in till säsongens första SoulTime på Teaterrestaurangen.

Nu med rookies
Först ut den 24 oktober är Ulrika Skoglund. Bakom henne hör vi P-O Nilsson  på klaviatur och Patrick Ohlson Ölander på gitarr, Maciej Szymczynski på bas och Zoltan Csörsz trummor.
– Dessutom bjuder vi vid varje tillfälle in en ”rookie”. Det vill säga en lokal uppåt- och framåtsträvande talang. Något av framtidens stjärnglans redan idag. Till denna kväll har vi bjudit in Rosanna Kumerle. Till den 28 november har vi bjudit in Eric Siggelkow att göra en del låtar med bandet. Han är en ung gitarrist från Glumslöv som har alla möjligheter att bli större.

En plats i publiken på SoulTime bokas via Tickster.se.

– Väl mött på SoulTime Landskrona i Teaterrestaurangen på Landskrona Teater.  Dörrarna öppnas 18:30 och musiken avnjuts mellan si sådär 19:00 till 21:00, avslutar Pinge Persson.

En liten försmak på hur det kan låta och se ut:

Till arkivet