Fullspäckat med aktiviteter på årets företagsmässa

På onsdag är stadens elever i årskurs 8 och 9 samt från gymnasiet inbjudna till en yrkesmässa i Exercishallen.
I Exercishallen i Landskrona är det den 12-13 oktober åter dags att stifta bekantskap med stadens företag.

Om knappt två veckor är det återigen dags för Företagsarenan att slå upp portarna till årets företagsmässa, den sjätte i ordningen. Mässan äger rum den 12-13 oktober den vackra gamla exercishallen vid Kasernplan mitt i centrala Landskrona. Mässan är ett av de viktigaste tillfällena under året för Landskronas och närliggande företag att både visa upp sig, träffa kunder och nätverka med varandra. Under tidigare år har monterplatser endast varit tillgängliga för medlemmar i Företagsarenan att boka men i år är alla företag med Landskrona-intresse välkomna att ställa ut.

– Företagsmässan är en central punkt för att visa upp både sitt intresse för företagslivet i Landskrona, som aktiv på orten, men också för företag som vill vara en aktör med företag på orten. Därför har vi valt att i år öppna upp mässan för alla företag som vill tänka sig att ställa ut, säger David Elg på Reklambyrån Moob och styrelsemedlem i Företagsarenans nätverk och samordnare för företagsmässan.
–  Landskronas företagande växer och vi vill välkomna fler företag att etablera sig här. Vi har dessutom i år valt att fokusera på ett mer gediget föreläsningsprogram för att besökarna ska få en riktigt trevlig stund på mässdagarna.

Företagsarenan är ett medlemsnätverk med runt hundra medlemmar av varierande storlek. Nätverket arbetar för att stärka företagsklimatet i Landskrona och medlemmarna har möjlighet att en gång i månaden träffas på nätverkets frukostmöten för att byta erfarenheter, söka samarbetspartners och utveckla sitt företagande.

Under mässans två dagar lockar man med fullspäckade program med spännande föreläsningar, seminarier och ”roliga aktiviteter”. Bland årets föreläsare hittar vi Marika Jonmark som berättar om du är omgiven av idioter, Joel Lindqvist från Mat och Chokladstudion i Malmö, enligt White Guide Sveriges bästa konditori ger oss söt magi från scen. Claes Magnusson som grundat Yrkeshögskolan Sverige berättar om sitt arbete med ny teknik och trender, Jonas Florén från Landskrona Energi berättar om den Smarta staden och Victor Tanaka från Arbetsförmedlingen kommer för att berätta mer om arbetsmarknaden och var jobben finns i framtiden.

Mässans besökare får dessutom chansen att köra formel 1 bil runt Ring Knutstorp i en high-end racing-simulator, få en knivskarp frisyr från H&K Beauty barbershop, ta hem vinsten i mässans tipspromenad eller varför inte ta en fika eller lunch i mässcaféet som i år sköts av Bread on Wine från Ven.

Företagsmässan hålls i Exercishallen i Landskrona den 12-13 oktober.

Till arkivet