Annons

Fredsmärke ska ge pengar till HIV-information

Cecilia Flyckt som driver By Ceci Design visar upp det fredsmärke som man nu kan buda på.

Cecilia Flyckt öppnade livsstilsbutiken By Ceci Design i före detta järnvägsstationen i centrala Landskrona för sex månader sedan. Nu arrangerar hon en budgivning på ett fredsmärke där alla pengarna ska gå till Positiva Gruppen Syd, en förening som arbetar för en större förståelse och acceptans i samhället för personer som lever med HIV. Budgivningen pågår till och med imorgon, lördag, i samband med Landskrona Pride.

Annons
 

– Jag älskar Rask Designs och när jag såg hennes peacemärke i regnbågsfärger gick mina tankar direkt till Pride som hålls i Landskrona på lördag. Jag kontaktade Rask Designs och mitt förslag var att göra en budgivning där summan skulle gå till välgörenhet. Dom nappade direkt, säger Cecilia Flyckt.

Pengarna kommer oavkortat att gå till Positiva Gruppen Syd och deras PEO fond där de varje år delar ut ett stipendium till någon person som lever med HIV och som är ute och informerar.

Peacemärket finns till beskådan i By Ceci Design och där kan du även lägga ett bud. Det går även bra att lägga ett bud via SMS till 0704882034. Hur mycket budet är uppe i kan du ta del av på By Ceci Designs Facebooksida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser