Annons

Klädbytardag på museet

På lördag vankas det klädbytardag på museet.

Är du trött på dina gamla kläder men i behov av något nytt i garderoben? Då finns chansen att göra något åt detta på museets klädbytardag. Passa på att rensa ut sådant du inte längre vill ha och få med dig några nya plagg utan att behöva tömma plånboken. Livet på kläderna förlängs och du bidrar till en bättre miljö. 

Annons
 

På lördag den 22 september anordnas åter igen en klädbytardag på Landskrona museum.

Lämna in de kläder du vill byta, max 15 plagg per person. Du får en biljett som ger dig rätt att ”handla” lika många plagg som du lämnar in. Man tar emot barn- herr- och damkläder samt skor och accessoarer. Gärna höst och vinterkläder. Allt ska såklart vara helt och rent när det lämnas in. Kläder som blir över när bytet är klart lämnas till välgörenhet.

Inlämning i museets filmsal kl. 13.00–13.30 och sedan sker bytet kl. 14.00–14.45.

Klädbytardagen hålls i samarbete med ABF.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser