Annons

Öppet hus hos Röda korset

Roger Gustafsson har varit en eldsjäl inom Röda korset i Landskrona. I somras avtackades han av Sylva Ramp, som nu vill hitta fler som kan tänka sig att engagera sig inom organisationen.

Vi noterar att Röda korset bjuder in till Öppet hus för att visa upp sin verksamhet för nyfikna.

Onsdagen den 26/9 klockan 18-20.00 håller Röda korsets Second Hand butik på Föreningsgatan 88 extra öppet. Frivilliga från Besöksgruppen finns på plats, liksom Läxhjälpsgruppen och frivilligledare för Röda Korsvärdarna.
– Vi kommer att berätta hur och med vilka vi samarbetar och hur mycket pengar Landskrona kan bidra med till globala projekt. Ett tillfälle för dig som vill veta mera om Röda korsets verksamhet i Landskrona, hälsar Sylva Rampe, ordförande i Röda korset Landskronabygden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser