Medlemsrekord för Filmstudion

Köerna ringlade långa till Biograf Maxim när Filmstudion släppte höstsäsongens medlemskort. Foto: Bitte Sparre-Ulrich.

Vi har tidigare skrivit om hur Filmstudions popularitet ökat sedan man fick tillträde till de nyrenoverade salongerna på Biograf Maxim. Faktum är att Filmstudion i höst slår alla tiders rekord i antalet medlemmar. Det står klart efter att man haft förköp på medlemskorten i lördags.

Köerna ringlade långa till Biograf Maxim i lördags. Det var dock inte någon premiär av någon storfilm. Det var Filmstudion som hade förköp på sina medlemskort.
– Det var helt galet. Kön sträckte sig från bion, runt hörnan vid apoteket och en bit ner på Järnvägsgatan, säger föreningens kassör Maria Goldstrand.
– Vi har sålt hela 393 medlemskort. Det är rekord.

En annan faktor till ökningen är att man bytt visningsdag.
– Tidigare hade vi visningarna på lördagarna. Men efter att vi bytt till måndagar så har medlemstalet ökat dramatiskt, säger Eva Lindfors, ordförande i Filmstudion Landskrona.

Faktum är att föreningen idag har sålt fler medlemskort än man har platser till. Alla lär dock inte gå och se samtliga filmer. Men siktet är inställt på att sälja ännu fler. Det vill säga om man kan få till ytterligare en visning.
– Vi ska försöka få en visning till senare på måndagskvällen. Då är det ingen risk att någon missar någon film, avslutar Maria Goldstrand.

Läs mer: Säsongspremiär för Filmstudion

Till arkivet