Gård avspärrad i väntan på teknisk undersökning

Polisen är förtegen om varför man vill genomföra en teknisk undersökning av gården utanför Landskrona. Platsen har varit avspärrad sedan i lördags. Foto: André Tajti, AT-Foto.se
Polisen är förtegen om varför man vill genomföra en teknisk undersökning av gården utanför Landskrona. Platsen har varit avspärrad sedan i lördags.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Under lördagen upprättade polisen en stor avspärrning runt en nedgången gård mellan Landskrona och Härslöv. Platsen har bevakats av polisen sedan dess i väntan på att en brottsplatsutredning ska påbörjas under måndagen. Polisen är mycket förtegen om vad som hänt på gården. Det enda de kan säga är att ingen person har kommit till skada.

Enligt HD hittade polisen nästan tjugo kilo amfetamin i det obebodda huset vid en husrannsakan för fyra år sedan men om det är på grund av narkotika som huset nu åter ska undersökas vill polisen inte bekräfta.
– Det enda som vi kan bekräfta är att huset ska undersökas under måndagen samt att ingen person kommit till skada, säger Eva-Lotta Hernansson-Truedsson, informatör på polisens pressinformation.

Hon vill inte heller berätta om någon person är gripen.
– Det är inget som vi går ut med. Nu avvaktar vi den tekniska undersökningen. Vi får se vad den ger. Förhoppningsvis kan vi berätta mer senare i veckan.

Händelsen för fyra år sedan resulterade i att tre män dömdes för grovt narkotikabrott till sex års fängelse. Fastighetsägaren hade ingen koppling till de dömda männen.

Till arkivet