Annons
Tisdagen den 18:e januari
2°C 3.1m/s
Dagens namn: Hilda, Hildur

Landskrona får nytt ”nattis”

Det är många ensamstående föräldrar som arbetar skift och därmed har problem med banomsorgen då de arbetar både kvällar och nätter. Sedan tidigare finns ”Lilla dag och natt” ett så kallat nattis och snart öppnar även den nya förskolan Solskiftet upp för övernattande barn.

Annons
 

Den 1 september slår förskolan Solskiftet upp sina portar. Förskolan, som har sina lokaler i den så kallade Schlasbergsbyggnaden ut med Ringvägen, kommer längre fram att erbjuda barn att sova över.
– De har ansökt och fått godkänt under förutsättning att de färdigställer lokalerna på sådant vis att alla myndigheter godkänner verksamhet 24 timmar om dygnet, säger Lisa Flinth (L) ordförande i utbildningsnämnden i Landskrona stad.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser